Добро пожаловать на форум, где нет рамок, ограничений, анкет и занятых ролей. Здесь живёт игра и море общения со страждующими ролевиками.
На форуме есть контент 18+

ЗАВЕРШЁННЫЙ ОТЫГРЫШ 19.07.2021

Здесь могла бы быть ваша цитата. © Добавить цитату

Кривая ухмылка женщины могла бы испугать парочку ежей, если бы в этот момент они глянули на неё © RDB

— Орубе, говоришь? Орубе в отрубе!!! © April

Лучший дождь — этот тот, на который смотришь из окна. © Val

— И всё же, он симулирует. — Об этом ничего, кроме ваших слов, не говорит. Что вы предлагаете? — Дать ему грёбанный Оскар. © Val

В комплекте идет универсальный слуга с базовым набором знаний, компьютер для обучения и пять дополнительных чипов с любой информацией на ваш выбор! © salieri

Познакомься, это та самая несравненная прапрабабушка Мюриэль! Сколько раз инквизиция пыталась её сжечь, а она всё никак не сжигалась... А жаль © Дарси

Ученый без воображения — академический сухарь, способный только на то, чтобы зачитывать студентам с кафедры чужие тезисы © Spellcaster

Современная психиатрия исключает привязывание больного к стулу и полное его обездвиживание, что прямо сейчас весьма расстроило Йозефа © Val

В какой-то миг Генриетта подумала, какая же она теперь Красная шапочка без Красного плаща с капюшоном? © Изабелла

— Если я после просмотра Пикселей превращусь в змейку и поползу домой, то расхлёбывать это психотерапевту. © Рыжая ведьма

— Может ты уже очнёшься? Спящая красавица какая-то, — прямо на ухо заорал парень. © марс

Но когда ты внезапно оказываешься посреди скотного двора в новых туфлях на шпильках, то задумываешься, где же твоя удача свернула не туда и когда решила не возвращаться. © TARDIS

Она в Раю? Девушка слышит протяжный стон. Красная шапочка оборачивается и видит Грея на земле. В таком же белом балахоне. Она пытается отыскать меч, но никакого оружия под рукой рядом нет. Она попала в Ад? © Изабелла

Пусть падает. Пусть расшибается. И пусть встает потом. Пусть учится сдерживать слезы. Он мужчина, не тепличная роза. © Spellcaster

Сделал предложение, получил отказ и смирился с этим. Не обязательно же за это его убивать. © TARDIS

Эй! А ну верни немедленно!! Это же мой телефон!!! Проклятая птица! Грейв, не вешай трубку, я тебе перезвоню-ю-ю-ю... © TARDIS

Стыд мне и позор, будь тут тот американутый блондин, точно бы отчитал, или даже в угол бы поставил…© Damian

Хочешь спрятать, положи на самое видное место. © Spellcaster

...когда тебя постоянно пилят, рано или поздно ты неосознанно совершаешь те вещи, которые и никогда бы не хотел. © Изабелла

Украдёшь у Тафари Бадда, станешь экспонатом анатомического музея. Если прихватишь что-нибудь ценное ещё и у Селвина, то до музея можно будет добраться только по частям.© Рысь

...если такова воля Судьбы, разве можно ее обмануть? © Ri Unicorn

Он хотел и не хотел видеть ее. Он любил и ненавидел ее. Он знал и не знал, он помнил и хотел забыть, он мечтал больше никогда ее не встречать и сам искал свидания. © Ri Unicorn

Ох, эту туманную осень было уже не спасти, так пусть горит она огнем войны, и пусть летят во все стороны искры, зажигающиеся в груди этих двоих...© Ri Unicorn

В нынешние времена не пугали детей страшилками: оборотнями, призраками. Теперь было нечто более страшное, что могло вселить ужас даже в сердца взрослых: война.© Ртутная Лампа

Как всегда улыбаясь, Кен радушно предложил сесть, куда вампиру будет удобней. Увидев, что Тафари мрачнее тучи он решил, что сейчас прольётся… дождь. © Бенедикт

И почему этот дурацкий этикет позволяет таскать везде болонок в сумке, но нельзя ходить с безобидным и куда более разумным медведем!© Мята

— "Да будет благословлён звёздами твой путь в Азанулбизар! — Простите, куда вы меня только что послали?"© Рысь

Меня не нужно спасать. Я угнал космический корабль. Будешь пролетать мимо, поищи глухую и тёмную посудину с двумя обидчивыми компьютерами на борту© Рысь

Всё исключительно в состоянии аффекта. В следующий раз я буду более рассудителен, обещаю. У меня даже настройки программы "Совесть" вернулись в норму.© Рысь

Док! Не слушай этого близорукого кретина, у него платы перегрелись и нейроны засахарились! Кокосов он никогда не видел! ДА НА ПЛЕЧАХ У ТЕБЯ КОКОС!© Рысь

Украдёшь на грош – сядешь в тюрьму, украдёшь на миллион – станешь уважаемым членом общества. Украдёшь у Тафари Бадда, станешь экспонатом анатомического музея© Рысь

Никто не сможет понять птицу лучше, чем тот, кто однажды летал. © Val

Природой нужно наслаждаться, наблюдая. Она хороша отдельно от вмешательства в нее человека. © Lel

Они не обращались друг к другу иначе. Звать друг друга «брат» даже во время битв друг с другом — в какой-то мере это поддерживало в Торе хрупкую надежду, что Локи вернется к нему.© Point Break

Но даже в самой непроглядной тьме можно найти искру света. Или самому стать светом. © Ri Unicorn

Рейтинг форумов Forum-top.ru
Каталоги:
Кликаем раз в неделю
Цитата:
Доска почёта:
Вверх Вниз

Бесконечное путешествие

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Бесконечное путешествие » Архив незавершённых отыгрышей » [R, HP] Соло безмежної вини

[R, HP] Соло безмежної вини

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

[R, HP] Соло безмежної вини

https://49.media.tumblr.com/af30c9510f09c2809479814980234a84/tumblr_nq5kv5qyAR1tclje8o7_250.gif http://25.media.tumblr.com/5791a50fedd4aa1963df9e393a500a47/tumblr_mklzl1vXnw1rprk8wo4_250.gif

время действия: юність Дамблдора та Гріндевальда
место действия: Ґодрикова долина

участники: Албус Дамблдор та Геллерт Ґріндевальд

описание эпизода и отступления от канона (если есть):
Ти - соло безмежної вини
Ти - лезо на обрії мети
Нарешті я знаю, я знаю, я знаю..
Знаю тебе
У морі, у небі, у душі
У несамовитій глибині
Я тебе звільняю, звільняю, звільняю

[NIC]Албус Дамблдор[/NIC][AVA]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3ahdqPgrD1qiyseco1_250.gif[/AVA][SGN][/SGN]

+3

2

Нещодавні спогади впивалися в розум, наче уламки битого скла. Все, чого так прагнув досягти Геллерт – не в одинці, а з Албусем, - розбилось від одного лише слова, від злісно промовленого «Круціо…».
Від закляття, що аж ніяк не могло бути випадковістю або прикрим непорозумінням. Щоб його застосувати, необхідно бажати причинити біль, необхідно отримувати задоволення, впиватися тими стражданнями, що ти приносиш. Інакше воно не працює. Інакше це лише слово, а не заборонене заклинання.
І Албус, звісно, це знав. Тонкий зв’язок, що встигнув поєднати обох юнаків, покрився сіткою тріщин та розсипався як раз у ту саму мить, коли Геллерт забажав застосувати прокляте заклинання до його брата.
Те, що було потім, лише наслідки. І за них Албус ненавидить себе куди більше, ніж Геллерта.

Ніхто не хотів такого результату. Ніхто, навіть Ґріндевальд, який насправді вбачав в божевільній Аріані лише тягар, що служить слабкістю для Албуса. Хай там як, дівчина не мала померти того дня, ніхто не мав; жахливий випадок, що зруйнував все, до чого так прагнув Геллерт.
Злість ще довго переповнювала юнака. Але не на себе, ні, себе він не корив. Він звинувачував Аберфорта, дурного хлопця, що своїм нерозумінням та поспішними словами вимусив Геллерта зробити те, що він зробив.
Так, Ґріндевальд дійсно бажав змусити того страждати.
І Албус це побачив.

Все не мало скінчитися так. Їх історія із Албусем взагалі не мала закінчуватися, вони обидва занадто багато можуть разом, неможна відмовлятися від усіх тих можливостей, що чекають на них в майбутньому! Геллерт одразу зрозумів, що цей хлопець незвичайний, не схожий ні на кого з усіх тих, кого він знав. Не було нікого подібного на нього в Дурмстрангу, та й взагалі в усьому магічному світі – Геллерт це відчув з першого погляду. Албус особливий. Здатний на видатні речі. Зовсім як він сам.
Ті короткі декілька місяців, що вони провели разом, зблизили їх так, як не з ким ще Геллерт не зближався. Албус став для нього значно більше, ніж звичайним однодумцем та приятелем, навіть більше, ніж другом; і Ґріндевальд не збирався так просто відмовлятися від нього.

Албус занадто цінний. Такого чаклуна, як він, треба тримати на своєму боці. Так близько, як тільки вдасться.

Геллерт знав, що Албус не зможе в одну мить забути про нього, змінити милість на гнів; навіть враховуючи те, що сталося, навість після «Круціо» та після Аріани. Тому що Геллерт також встиг стати для Дамблдора кимось значно ближчим, ніж просто приятелем.

Він не приходив на поховання. Звісно, бо його там аж ніяк ніхто не чекав, Ґріндевальда вважали винним у смерті дівчини, навіть незважаючи на те, що смертоносне заклинання могло вилетіти з чиєї завгодно палички. І якщо Геллерт здогадувався, хто міг бути справжнім вбивцею, Албус напевне не хотів цього знати. Адже занадто великий ризик того, що саме він міг вбити власну сестру…

Геллерт повернувся до Ґодрикової долини з тяжким відчуттям прикрої втрати. Наче напередодні ховали не божевільну дівчину, а щось занадто важливіше, занадто цінне для самого Ґріндевальда. Це відчуття змусило його прискоритися та піти швидше, не дивлячись по сторонам. Ніч вкрила Ґодрикову долину, наче траурне вбрання.
Дім, в якому мешкав Албус, був знайомий Геллерту надто добре. Він увійшов так тихо, що ніхто його не чув, та повільними та нечутними кроками попрямував в бік кімнати свого друга. Геллерт знав, що знайде його там. І також знав, що Албус на нього чекає.

«І що ж я йому скажу? - раптово промайнуло в заплутаних думках юнака. – Що ж тепер змусить його знову мені довіряти?»
Усвідомлення втрачених можливостей з новою силою навалилося на Геллерта.

- Албусе, - тихим голосом гукнув він, зупиняючись у дверях його кімнати. Не переступаючи поріг, наче чекаючи дозволу. [NIC]Геллерт Ґріндевальд[/NIC] [STA]Заради загального блага[/STA] [AVA]http://savepic.ru/9430723.jpg[/AVA] [SGN] [/SGN]

+1

3

Хто як не ти
Навчив нас
Бути удвох
Сильним до сліз
Бути до кінця
Ніколи вниз

-------------------------------------

- Це ти привів до дому чудовисько! – мій рідний брат кричить на мене, зриваючи голос і одночасно ще більше вбиваючи мене.  Я ледве стримував сльози, що вже застилали очі.
     - Він не чудовисько, - тихо шепочу я і виходжу з кімнати. З кімнати, в якій пахне трояндами і бузком. З кімнати, де я востаннє бачив свою сестру.
     Я йду до своєї кімнати і більше не чую голосу Аберфорда. Через кілька хвилин, чую як за братом закриваються двері і залишаюсь у тиші, яка буквально рве мене на частини. Ще два дні тому, до моєї кімнати зайшла б Аріана, аби втішити, але вона не прийде більше. Ні завтра, ні коли-небудь. Нарешті я можу не стримувати сліз, що гарячим потоком вже заливають моє обличчя. Боже, що ж я накоїв!

Спогади того трагічного моменту раз за разом спливають в голові, ще більше вбиваючи мене, по краплі висмоктуючи життя. Можливо, я дійсно помилився, коли привів Геллерта додому, але мені було так безмежно добре з ним. Він розумів мене як ніхто інший. Я ніколи до цього не мав такого прекрасного друга, такого блискучого співрозмовника. Та що там казати, я закохався у нього з самої першої нашої зустрічі, варто мені лише подивитися у його блискучі очі, коли він розказував про свою, здається, божевільну ідею з пошуком смертельних реліквій. Тоді вона зовсім не здалася мені божевільної, скоріш геніальною.
Але зараз я повністю розбитий і спустошений. Не розумію, як проста суперечка могла так вивести хлопця з себе, що він наклав Круціо на мого брата. А потім почалася ця жахлива перепалка, результат якої тепер лежить у холодній труні під землею. А винен у цьому тільки я. Більше нікого звинувачувати у тому, що трапилось і це просто рве моє серце на клаптики. Якби я тільки міг помінятися з сестрою місцями. Тоді все було б чесно.

Я і не зчувся, як двері до його кімнати хтось прочинив. Знайомий тихий і такий рідний голос розрізав тишу. Я швидко витер долонями обличчя, намагаючись приховати сльози, і повернувся до юнака.
     - Геллерте, - таке приємне моному серцю ім’я злітає з губ, але я не наважуюсь підійти до нього. Якби мені зараз хотілось, щоб Ґріндевальд зайшов усередину, обійняв мене і сказав, що все це було лише моїм сном, що все добре. Я б повірив йому. Але, на жаль, я прекрасно знаю, що то не марево, що все трапилось насправді. а моя сестра лежить у домовині. І юнак, що стоїть на порозі це знає, і вже нічого не буде як раніше. Тому я просто киваю, запрошуючи його всередину.
     - Що ти тут робиш, Геллерте?  Аберфорт може повернутися будь-якої хвилини, - я уважно дивлюсь йому в обличчя, намагаючись вирізати у пам’яті кожну деталь.  Я прекрасно розумію, що це в останнє ми отак бачимось. В останнє, коли я можу торкнутися його руки. Після цієї зустрічі не буде жодних листів, жодних повідомлень, жодних зустрічей, навіть мимовільних. Я маю викреслити його зі свого життя, розуму та серця. Особливо останнє. Адже кожного разу, як буду чути його ім’я, бачити його обличчя, то буду згадувати те, що відбулося. Те, що я сам зробив.  Так буде легше, простіше. Можливо, я колись знову зможу вільно дихати.
     Але зараз він тут, у моїй кімнаті, і я так хочу, щоб ця ніч не закінчувалась, щоб мій брат не повертався сьогодні додому.  Проте мої слова говорять зовсім про інше.
     - Ти ж знаєш, що тобі заборонено сюди приходити, - це не питання, а ствердження. Ми обидва це знаємо, але мені так необхідна його присутність, а йому… Уявлення не маю, що він зараз хочу від мене. Можливо, знову вирвати моє серце з грудної клітини, адже йому там так тісно.
[NIC]Албус Дамблдор[/NIC][AVA]http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3ahdqPgrD1qiyseco1_250.gif[/AVA][SGN][/SGN]

+1

4

На одну єдину мить в голові Гелерта промайнула думка, що він дарма прийшов, що його нічний візит лише сильніше ранить серце Албуса – не цього ж він хотів. Та сумніви залишись за порогом кімнати, коли юнак переступив його, якомога тихше прикриваючи за собою двері. Здавалось, що тяжкі думки Албуса заполонили простір, наче аромат траурних квітів; його горе відчувалось у голосі та погляді, тремтіло у повітрі.
- Я піду просто зараз, якщо ти хочеш, - тихим голосом відповів Гелерт, повільними кроками перетинаючи кімнату. - Я просто хотів поговорити з тобою.
Можливо, піти – це було б найкращим рішенням. А взагалі не приходити – найчеснішим, але Гелерт, напевне, занадто егоїстичний щоб діяти правильно. Він керувався власними бажаннями, а мірилом правильності вчинків було лише особисте бачення. Навіть зараз, коли його настільки близький друг майже вбитий горем.
- Не кори себе,- промовив він, зупиняючись в декількох кроках від Албуса. – Не треба вбачати в цьому своєї провини. Це лише випадок, і в ньому немає твоєї вини, - Ґріндевальд говорив м’яко і переконливо, бо занадто важка була темрява у очах його друга.
Гелерт зміг пізнати Албуса досить добре для того, щоб розуміти його відчуття. Він бере на свої плечі занадто великий тягар для одного – винуватить себе у смерті власної сестри: за те, що не вберіг, за те, що став причиною її загибелі. Але Ґріндевальд розумів, що у тому мало вини самого Дамблдора; його брат, Аберфорт, винуватий куди більше.
І він сам. Так, Гелерт розумів, що смерть Аріани також і на його совісті. Хіба що, в нього не буде боліти. За Аріану – ні, а от за Албуса – можливо.
- То все я винен, - слова дались куди тяжче, ніж того очікував Гелерт. Наче лише після того, як промовив вголос, він зрозумів усю тяжкість події. – Тож і винувать мене.
Від власних слів Ґріндевальд повів плечима, наче від холоду. А можливо, то все і був холод – супутник усвідомлення та… вини? Ні. Не чув Гелерт за собою провини. Тільки не за божевільну Аріану.
- Я знаю, тобі не стане від цього легше, і не це ти хотів би почути, але мені шкода, Албусе. Цього не мало статися.
Але сталося. Гелерт би зміг це забути, відпустити та стерти з їх минулого, наче якесь малозначне діяння. Він не хотів, щоб це ставило крапку на їх союзі, адже вони так багато чого можуть досягнути… Можливо, Албус також зможе це забути, пробачити, відпустити? Проте, Гелерт розумів, що навряд чи. Для таких рішень необхідний час – а часу в них немає, є лише ця ніч і лише одне рішення.
- Мені шкода, - наче власне ехо, ще тихше повторив Гелерт, торкаючись рукою плеча Албуса та зазираючи тому у вічі. В них читався біль, той, який не зменшити жодними чарами. [NIC]Геллерт Ґріндевальд[/NIC] [STA]Заради загального блага[/STA] [AVA]http://savepic.ru/9430723.jpg[/AVA] [SGN] [/SGN]

+1

5

Я прямо звідси можу відчути запах духмяних трав, якими пахне Геллер. А, можливо, це все тільки моя уява. Так, скоріш за все це тільки моя уява. Юнак лише увійшов до моєї кімнати, а вже цілком захопив її. Я відчував його усюди і це те важке відчуття, яке я, якби сильно не хотів, не зміг би забути. Навіть зараз його енергія заповнила кожний куточок простору, не лишаючи мені абсолютно нічого. І мені це подобалось. Не зважаючи на те, що це припиняється прямо зараз. Я хочу залишити у пам’яті це назавжди. Я прекрасно розумію, що цього більше ніколи не буде у мене. Сумніваюсь, що навіть зможу увійти колись у цю кімнати, у якій кожна річ буде нагадувати меня про нього.  Прямо на цьому ліжку ми до самого світання продумували плани наших пошуків реліквій, а на тій полиці стоять книжки, на полях яких залишились наші з ним помітки. Мені страшно. Безмежно страшно відмовлятися від усього цього, але мушу.
Він питає чи хочу я, щоб він пішов, а я уявлення не маю, що відповісти на це. Бо те, що казав мій мозок абсолютно точно розходилося з тим, чого воліло моє серце. Хочу стерти собі пам’ять і забути останні декілька днів, та не можу.
- Залишся, - тихо промовляю, не впізнаючи свій власний голос. Він звучить здавлено і мертво. І це ще одна болісна пам’ятка про усе. – Я хочу, щоб ти лишився, - на цю ніч, назавжди, хочеться додати мені, але це неможливо. І те, що юнак зараз тут може означати і те, що він також це розуміє.
- Ти пречудово знаєш, що я не зможу винити тебе, - я й справді не відчуваю ненависті чи злості на нього. Лише на себе. Бо ніхто, окрім мене, не винен у тому, що сталось. І моє серце знову ладне вистрибнути з грудей, розірвавши мою грудну клітину. Можливо, це була б цілком заслужена смерть для мене. – Геллерте, я ніколи не зможу винити тебе. Знову повторюю йому й собі. Моя бідна Аріана. Все абсолютно точно не мало закінчитися так.
Відчуваю у себе на плечі руку друга і те місце, до якого він доторкнувся починає горіти, наче хтось обпік його. Я вірю, що йому шкода. Я бачу це в його очах. Я вірю кожному його слову і від цього мені анітрохи не легше.
Приймаю його руку від себе, беру у свої долоні і пригортаю до своєї щоки. Мені необхідно ще хоча б раз торкнутися до нього і відчути тепло тіла Ґріндевальда. Трусь носом і щоками об його долоню і в цьому пориві набагато більше інтимності, ніж я хотів. Та яка різниця зараз. Цілую тильну сторону його руки, дивлячись прямо йому в очі.
- Мені буде тебе не вистачати, друже, - тихо промовляю я, майже пошепки, боячись порушити цю мить. - Та я маю тебе відпустити. Ти ж розумієш, - не хочу вірити у ці слова, бо вони ще одним болючою голкою встромляється мені під груди. Невже одне слово забере у мене одразу трьох людей: мою бідолашну Аріану, брата, який ніколи мене не пробачить, а кохану людину?

+1

Вы здесь » Бесконечное путешествие » Архив незавершённых отыгрышей » [R, HP] Соло безмежної вини

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно